قیمت فروش تیتانیوم گریدTi CP Grade 7) 7) بروز رسانی: يک شنبه 18 شهريور 1403
کد کالا آلیاژ شرح کالا گرید استاندارد شکل سایز و ابعاد کشور کارخانه وزن واحد واحد قیمت
(تومان/کیلوگرم)
زمان ارسال

تیتانیوم گرید 7 (Ti CP-Gr7)

تیتانیوم گرید7 با 0/1 درصد پالادیوم مشابه گرید 2 است ، اما با مقاومت به خوردگی بسیار بهتری نسبت به خوردگی شیاری در گستره وسیعی از محیط‌های اسیدی احیایی ( کاهنده ) شامل کلریدها و جایی که pH پایین و دما بالا حدود 83 تا 260 درجه سانتی‌گراد است.
 

ترکیب شیمیایی تیتانیوم گرید 7 - Ti CP Grade 7 

Titanium
Ti
99/06-99/19
Iron
Fe
0/30
Palladium
Pd
0/12-0/25
Oxygen
O
0/25
Carbon
C
0/10
Nitrogen
N
0/03
Hydrogen
H
0/015
 

خواص مکانیکی تیتانیوم گرید 7 - Ti CP Grade 7

 
سختی (HV)
مدول الاستیک (GPa)
درصد تغییر طول در 50 میلی‌متر (2 اینچ)
استحکام تسلیم (MPa)
استحکام کششی (MPa)
150 103 28 350 458

خواص فیزیکی تیتانیوم گرید 7 - Ti CP Grade 7

چگالی تیتانیوم Ti-Gr7 (g/cm3)
مقاومت الکتریکی (cm/Ωµ)
نقطه ذوب (ºC)
(J/mol.°C) ظرفیت گرمایی ویژه
4/51      


خواص خوردگی تیتانیوم
گرید 7 - 
Ti CP Grade 7

تیزاب سلطانی
هیدروژن سولفید
(H2S)
اسید فرمیک
(HCOOH)
اسید استیک
(CH3COOH)
کلر
(-Cl)
آب دریا
(3/5%NaCl)
اسید نیتریک
(HNO3)
اسید فسفریک
(H3PO4)
اسید هیدروفلوئوریک
(HF)
اسید هیدروکلریک
(HCl)
اسید سولفوریک
(H2SO4)
خیلی خوب خیلی خوب خیلی خوب خوب خیلی خوب خیلی خوب خیلی خوب خیلی خوب

خواص حرارتی و اکسیداسیون تیتانیوم گرید 7 - Ti CP Grade 7

حداکثر دمای کاری تیتانیوم ºC ،Gr7
ضريب هدايت حرارتی تیتانیوم Gr7، W/m.K
ضریب انبساط حرارتی،  °C /
پیوسته

--
ناپیوسته

425
20.8
 

استانداردهای تیتانیوم گرید 7 - Ti CP Grade 7 

نام‌های دیگر
ASTM
AMS
UNS
EN Chemical Designation
EN Numeric Designation
(DIN)
AISI
R52400 Ti II Pb 3.7235  

ویژگی‌های کلیدی تیتانیوم گرید 7 - Ti CP Grade 7

  • خواص مکانیکی و فیزیکی مشابه با گرید 2
  • مقاومت به خوردگی عالی به دلیل وجود پالادیم
  • مقاومت بسیار خوب در محیط‌های احیایی و اکسیدی
  • قابلیت مقابله با حملات موضعی در هالیدهای داغ
  • جوش‌پذیری مناسب
  • قابلیت تولید مطلوب
  • ارزان‌تر نسبت به ديگر آلياژهای تيتانيوم
  • داراي مقاومت به خوردگی بالاتر
  • استحكام پايين‌تر
  • غير قابل عمليات حرارتی
  • دارای قابليت جوشكاری
  • دارای قابلیت شكل‌پذيری بالا
  • دارای مقاومت به خزش در دمای بالا
  • مقاومت به خوردگی بهتر از گرید 2
تیتانیوم گرید 7، یک نوع تیتانیوم غیرآلیاژی با میزان استاندارد اکسیژن و افزودنی پالادیم است. این نوع تیتانیوم با تیتانیوم‌های خالص تجاری تفاوت دارد زیرا به ترکیبات آن، پالادیوم اضافه شده است. مشخصه اصلی تیتانیوم گرید 7، مقاومت به خوردگی فوق‌العاده آن در محیط‌های احیایی و اکسیدی است و عموماً در صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد
Ti grade 6 با نام Ti-0.15Pd نیز شناخته می‌شود و در برابر حملات موضعی در محیط هالیدهای داغ، مقاومت فوق‌العاده‌ای از خود بروز می‌دهد. وجود پالادیوم در گرید 7، تأثیر به‌سزایی در افزایش مقاومت به خوردگی آن داشته است. تیتانیوم گرید 7  از لحاظ خواص مکانیکی و فیزیکی، شباهت زیادی به تیتانیوم خالص گرید 2 دارد و استحکام و انعطاف‌پذیری آن در حد متوسط است.
Ti grade 7 در محیط‌های آب نمک و کلریدی پایداری خیلی خوبی دارد. این فلز همچنین در برابر فرسایش و یا ضربه نیز مقاوم است.
از جمله سایر ویژگی‌های مثبت و مهم Titan grade 7، می‌توان به جوش‌پذیری خوب و قابلیت تولید مناسب اشاره کرد. با این حال تیتانیوم گرید 7 به واسطه مقاومت فوق‌العاده‌اش در برابر خوردگی شناخته می‌شود. 

 

کاربردهای تیتانیوم گرید 7

تیتانیوم گرید 7، عموماٌ در صنایع شیمیایی کاربرد دارد. از این فلز در ساخت لوله‌ها و اتصال‌دهنده، شیرآلات، مبدل‌های حرارتی، کاندنسر و رآکتور اتوکلاو استفاده می‌شود. Titan grade 7 برای ساخت تجهیزات تولیدی نیز گزینه مناسبی به شمار می‌رود. برخی دیگر از کاربردهای مهم تیتانیوم گرید 7 عبارتند از:
  • ساخت اجزای سلول‌های الکتروشیمیایی مثل کاتد و آند
  • تجهیزات فرآوری‌های شیمیایی
  • تجهیزات کنترل آلودگی هوا
  • تجهیزات استخراج به روش هیدروژمتالورژی
  • تجهیزات استخراج الکتریکی یا الکترو وینینگ
  • سفید کننده خمیر و کاغذ، تجهیزات شستشو
  • تجهیزات نمک‌زدایی، تغلیظ آب نمک و تبخیر

مقاومت به خوردگی تیتانیوم گرید 7

تیتانیوم گرید 7 شباهت زیادی به تیتانیوم خالص گرید 2 دارد اما مقاومت به خوردگی آن به واسطه وجود پالادیوم، بسیار عالی است. در حقیقت یکی از اهداف اصلی افزودن عناصر آلیاژی به تیتانیوم، ارتقای مقاومت به خوردگی آن در اسیدهای احیایی است زیرا در حالت کلی، تیتانیوم رفتار حفاظتی چندان مناسبی در محیط‌های احیایی ندارد.
آلیاژ تیتانیوم گرید 7 و گرید 16، آلیاژهایی هستند که در ترکیب شیمیایی آن‌ها، پالادیوم وجود دارد. در چنین آلیاژهایی، انحلال فلز یا رشد اکسید می‌تواند منجر به غنی‌سازی پالادیوم در سطح شود و مطابق شکل 2 (Fig.2) پتانسیل خوردگی به سمت مقادیر مثبت انتقال پیدا کند.

 
تحقیقات نشان داده که در زمان خوردگی آلیاژهای حاوی پالادیوم در محلول‌های اسیدی، تجمع پالادیوم بر روی سطح آلیاژ، قطعی است. البته مشخص نیست که این موضوع به دلیل رسوب مجدد Pd2+ رخ می‌دهد و یا اینکه انحلال ترجیحی تیتانیوم در آن نقش دارد.
به طور کلی تیتانیوم و آلیاژهای آن، مقاومت خیلی خوبی در برابر خوردگی دارند و دلیل این موضوع نیز تشکیل لایه اکسیدی غیرفعال و پایدار بر روی آن‌ها است. این لایه اکسیدی حتی در صورتی که آسیب ببیند، بلافاصله می‌تواند مجدداً تشکیل شود البته به شرطی که در محیط اکسیژن یا رطوبت حتی به مقدار اندک وجود داشته باشد. در تیتانیوم گرید 7، افزودن پالادیوم به نوعی ضعف تیتانیوم را در خصوص مقاومت به خوردگی در برخی از محیط‌ها جبران کرده است.

مقاومت تیتانیوم گرید 7 در محیط‌های فلوئورایدی

تیتانیوم گرید 7 مقاومت خیلی خوبی در محیط‌های آبی بدون فلوئوراید دارد. اما این آلیاژ در محلول‌های شامل فلوئوراید، حتی در pH خنثی و دماهای نزدیک به نقطه جوش تحت حملات شدید موضعی قرار می‌گیرد. محققان در پژوهش‌های خود به بررسی اثرات ترکیبات کلریدی، سولفاتی و نیتراتی بر حملات موضعی یون فلوئوراید در تیتانیوم گرید 7 پرداختند. نتایج حاصل از پژوهش‌های مذکور، بدین شرح هستند:
  • بیشترین حمله موضعی بر تیتانیوم گرید 7 در دمای تقریباً 120 درجه سانتی‌گراد و pH خنثی رخ می‌دهد.
  • وجود نسبت بالایی از کلرید به فلوئوراید (10 به 1 مول) برای ایجاد حمله شدید قابل مشاهده در آزمایش‌های غوطه‌وری ضروری است. با این حال مطالعات الکتروشیمیایی نشان داده کاهش ضخامت ناحیه غیرفعال یا Passive در نسبت‌های بسیار کم کلرید به فلوئوراید (1 به 1 مول) هم رخ می‌دهد.
  • افزودن مقدار زیادی سولفات، سرعت خوردگی را کند می‌کند اما در مقابله با ایجاد خوردگی حفره‌ای و خوردگی تنشی در Titan grade 7 تأثیری ندارد. گمان بر این است که نیترات می‌تواند به عنوان یک بازدارنده خوردگی عمل کند.
  • پولیش کردن سطح تیتانیوم تا مقیاس میکرون، بر کاهش احتمال آغاز حمله موضعی اثر دارد.

تفاوت خوردگی تیتانیوم گرید 2 و گرید 7

همان‌طور که پیش‌تر نیز ذکر شد، خواص مکانیکی و فیزیکی تیتانیوم گرید 7، تقریباً معادل با Cp Ti grade 2 است. اما  گرید 7 به دلیل داشتن پالادیوم، مقاومت به خوردگی بهتری دارد. در بین سری‌های خالص تجاری، تیتانیوم گرید 2 به عنوان یک فلز همه‌کاره شناخته می‌شود که هم کیفیت بالای گرید 1 را دارد و هم به دلیل وجود عناصر بین‌نشین نیتروژن، اکسیژن و آهن، دارای استحکام بالایی است.
گرید 2 مقاومت به خوردگی خیلی خوبی را در بسیاری از محیط‌ها ارائه می‌دهد و این موضوع به دلیل وجود لایه اکسیدی نازک، چسبنده و پایدار بر روی آن است. با این وجود، در شرایط هوازدگی و یا در محیط‌های احیایی با pH پایین، لایه Passive ناپایدار می‌شود و احتمال به خطر افتادن فلز، بسیار بالا است. به منظور مقابله با این ضعف، از عناصر آلیاژی مثل پالادیوم استفاده می‌شود تا مقاومت به خوردگی بهبود یابد. در جدول 1 (Table 1) می‌توان نرخ خوردگی تیتانیوم گرید 2 را در اسیدهای احیایی قوی مشاهده کرد. این اسیدها شامل سولفوریک اسید، فسفریک اسید، هیدروکلریک اسید، سولفامیک اسید و اکسالیک اسید هستند.

 

محققان آزمایش‌های غوطه وری و الکتروشیمی را بر روی تیتانیوم‌های گرید 2 و گرید 7 در پنج اسید احیایی قوی معرفی شده در جدول 1، انجام داده‌اند. بر این اساس مشخص شد که استفاده از تیتانیوم گرید 7 در مقایسه با تیتانیوم گرید 2 در محلول‌های غلیظ و داغ سولفوریک اسید، اکسالیک و هیدروکلروئیک اسید نتایج بهتری را به دنبال دارد زیرا گرید 7 به دلیل داشتن پالادیم، مقاومت به خوردگی بهتری ارائه می‌دهد.
 

بررسی ریزساختار تیتانیوم گرید 7

پیش‌ از بررسی ریزساختار تیتانیوم گرید 7، لازم است تا اطلاعات جامعی در خصوص ویژگی‌های ساختاری تیتانیوم و آلیاژهایش ارائه شود.
به طور کلی تیتانیوم می‌تواند دارای فاز آلفا یا بتا دارد. فاز آلفا (α) در دماهای کمتر از 882 درجه سانتی‌گراد (1620 درجه فارنهایت) پایدار می‌باشد و ساختار کریستالی آن به صورت مکعبی و از نوع bcc است. در دماهای بیشتر از 882 درجه سانتی‌گراد، فاز آلفا به فاز بتا تبدیل می‌شود که ساختار کریستالی یا بلوری آن به شکل هگزاگونال یا hcp است. تیتانیوم‌های تجاری خالص به صورت تک‌فاز هستند. تیتانیوم گرید 7 نیز که یک نوع تیتانیوم غیرآلیاژی با افزودنی پالادیوم محسوب می‌شود، دارای ریزساختار تک‌فاز آلفا است. آلیاژهای تیتانیوم نیز می‌توانند به صورت آلفا، بتا و یا آلفا-بتا باشد. آلیاژ تیتانیوم گرید 5 و گرید 23 که پرکاربردترین آلیاژهای تیتانیوم محسوب می‌شوند، از نوع آلفا-بتا هستند.
تیتانیوم گرید 6 از نوع آلفا است. تیتانیوم‌های آلفا عموماً جوش‌پذیری خیلی خوبی دارند و چگالی‌شان در مقایسه با تیتانیوم‌های بتا، کمتر است. بنابراین نسبت استحکام به وزن (استحکام ویژه) بالایی دارند.

تفاوت و شباهت تیتانیوم گرید 7 و گرید 2

تیتانیوم خالص تجاری گرید 2، یکی از مهم‌ترین گریدهای خالص است که در مقایسه با گرید 1، اکسیژن و آهن بیشتری دارد. این گرید، انعطاف‌پذیری و شکل‌پذیری مطلوبی از خود نشان می‌دهد و استحکام کششی و تسلیم آن نیز در مقایسه با گرید 1، مقدار بیشتری است. همچنین گرید 2 مقاومت به خوردگی خیلی خوبی نیز دارد اما در برخی از محیط‌ها مثل محیط‌های احیایی قوی، عملکرد چندان مناسبی از خود نشان نمی‌دهد.
تیتانیوم گرید 7 را به نوعی می‌توان گونه اصلاح شده گرید 2 در نظر گرفت، زیرا این دو گرید خواص فیزیکی و مکانیکی مشابهی دارند و تفاوت اصلی آن‌ها در مقاومت به خوردگی است. وجود حداکثر 25/0 درصد پالادیوم در Ti grade 7، تأثیر فوق‌العاده‌ای بر مقاومت به خوردگی آن داشته به طوری که این ماده می‌تواند در اسیدهای احیایی قوی و ترکیبات هالیدی، عملکرد قابل قبولی را به نمایش بگذارد.


 
H
C
N
O
Fe
Pd
Ti
Grade
0.015
0.08
0.03
0.25
0.3
-
Balanced
2
0.015
0.08
0.03
0.25
0.3
0.12 - 0.25
Balanced
7
مشخص است که تیتانیوم‌های گرید 2 و 7 ترکیب شیمیایی تقریباً یکسانی دارند و تنها تفاوت آن‌ها، در وجود پالادیوم است.
مقایسه‌ای از خواص مکانیکی تیتانیوم های گرید 2 و 7
 
گرید
استحکام کششی (MPa)
استحکام تسلیم (MPa)
الانگیشن (%)
2
485
345
28
7
485
350
28

 

کاربردهای Ti CP Grade 7 (تیتانیوم خالص گرید 7)

 
آند، کاتد و قطعات سلول‌های الکتروشیمیایی تجهیزات کنترل آلودگی هوا تجهیزات فرآیندهای شیمیایی
تجهیزات نمک‌زدایی استخراج هیدرومتالورژیکی تجهیزات صنایع کاغذ و پالپ
 


تیتانیوم گرید 7 (Ti Gr 7) مورد استفاده در
آند و کاتد سلول های الکتروشیمیایی


تیتانیوم گرید 7 (Ti Gr 7) مورد استفاده در
تجهیزات صنایع پالپ و کاغذ


تیتانیوم گرید 7 (Ti Gr 7) مورد استفاده در
تجهیزات صنایع دارویی


تیتانیوم گرید 7 (Ti Gr 7) مورد استفاده در
تجهیزات صنایع شیمیایی


تیتانیوم گرید 7 (Ti Gr 7) مورد استفاده در
تجهیزات کنترل آلودگی هوا


تیتانیوم گرید 7 (Ti Gr 7) مورد استفاده در
تجهیزات نمک زدایی آب دریا


تیتانیوم گرید 7 (Ti Gr 7) مورد استفاده در
تجهیزات هیدرومتالورژی
   

فرآیندهای ساخت و تولیدتیتانیوم خالص گرید 7 (Ti CP-Gr7)

عملیات حرارتی تیتانیوم گرید 7 

عملیات حرارتی‌های مورد استفاده برای تیتانیوم گرید 7، شامل دو عملیات آنیل و رهاسازی هستند. نحوه انجام این عملیات‌ها بدین شرح است.
  • آنیل: حرارت‌دهی در بازه دمایی 650 الی 760 درجه سانتی‌گراد (1202 تا 1400 درجه فارنهایت) به مدت 6 دقیقه تا 2 ساعت + سرد کردن در هوا
  • رهاسازی تنش: حرارت‌دهی در بازه دمایی 480 تا 595 درجه سانتی‌گراد (898 الی 1103 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه + سرد کردن در هوا
عملیات آنیل معمولاً با هدف از بین بردن تنش‌های باقیمانده در طول شکل‌دهی انجام می‌شود. چنانچه به هر دلیل در ساختار قطعه تنش باقیمانده وجود داشته باشد، از عملیات رهاسازی تنش استفاده می‌گردد.
 

شکل‌دهی تیتانیوم گرید 7

تیتانیوم گرید 7 را می‌توان با استفاده از فرایندهای رایج در محدوده دمایی کوچک 815 تا 900 درجه سانتی‌گراد تحت فورج قرار داد. به طور کلی انجام فرایند فورج برای تیتانیوم و آلیاژهایش در مقایسه با فولاد و آلیاژهای آلومینیوم، بسیار دشوارتر است. در اثر اجرای فورج یا آهنگری داغ، یک لایه بشدت سخت و نازک از اکسید تیتانیوم بر روی سطح فلز باقی می‌ماند. این لایه با نام پوسته آلفا (Alpha case) شناخته می‌شود و باید بعد از فرآیند شکل‌دهی، با استفاده از روش‌هایی همچون اسیدشویی در مخلوط نیتریک اسید و هیدروفلوئوریک اسید، حذف گردد.
آلیاژهای تیتانیوم معمولاً در شرایط آنیل شده عرضه می‌گردند و می‌توانند به آسانی با استفاده از تکنیک‌های استاندارد تحت شکل‌دهی سرد قرار بگیرند. در زمان انجام شکل‌دهی سرد، پوسته آلفا به وجود نمی‌آید و به همین دلیل نیازی به اسیدشویی نیست. البته برای حذف پیکاپ یا جذب فولاد کربنی جاسازی شده، اسیدشویی ضروری است زیرا در غیر این صورت، احتمال بروز خوردگی حفره‌ای وجود دارد.
 

ماشینکاری تیتانیوم گرید 7

ماشینکاری Titan grade 7 با بهره‌گیری از تکنیک‌های رایج، امکان‌پذیر است. مشخصات ماشینکاری تیتانیوم و آلیاژهایش با یکدیگر گاهاً تفاوت دارند؛ اما به طور کلی مشخصات ماشینکاری این مواد با فولادهای زنگ‌نزن قابل مقایسه است. تیتانیوم مشابه فولاد زنگ‌نزن، رسانایی یا هدایت حرارتی پایینی دارد و اتلاف حرارتی در آن نسبت به آلیاژهای مس نیز ضعیف‌تر است. به همین دلیل باید از خنک‌کننده در ماشینکاری تیتانیوم استفاده شود تا از تجمع حرارت در قطعه کار جلوگیری نماید.
یکی از مباحث بسیار مهم در ماشینکاری تیتانیوم‌های خالص و تجاری، رعایت مسائل ایمنی است. براده‌هایی که از تیتانیوم در حین ماشینکاری به وجود می‌آیند، قابل احتراق هستند و به همین دلیل می‌توانند خطرآفرین باشند.
استفاده از ابزار تیز، تجهیزات صلب، سرعت برش کم، نرخ تغذیه زیاد و سیال برش فراوان، الزامات مهم دیگر در ماشینکاری تیتانیوم است.
 

جوشکاری تیتانیوم گرید 7

تیتانیوم گرید 7 جوش‌پذیری خوبی دارد و با روش‌های جوشکاری قوسی گاز تنگستن (GTAW) و جوشکاری قوسی گاز فلزی (GMAW) می‌توان آن را جوشکاری کرد. در جوشکاری Titan grade 7، نیازی به استفاده از پیش‌گرم و عملیات تنش‌زدایی وجود ندارد.
پاکسازی سریع ناحیه اطراف جوش از هرگونه چربی و کثیفی و حتی آثار مداد و ماژیک، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. برای این پاکسازی می‌توان از روش‌های پاکسازی سایشی، حلالی و یا حتی اسیدشویی در مخلوط نیتریک و هیدروفلوئوریک اسید، استفاده نمود.
به منظور جلوگیری از اکسیداسیون شدید در حین سرمایش، لازم است تا در کنار گاز محافظ معمولی، از یک گاز محافظ trailing یا دنباله‌دار نیز استفاده شود. فیلر مناسب جوشکاری تیتانیوم گرید 7، فیلر AWS ERTi-7 می‌باشد.
گاز محافظ مورد استفاده نباید هیدروژن، اکسیژن یا نیتروژن زیادی داشته باشد زیرا این عناصر می‌توانند در تیتانیوم حل شده و باعث ایجاد تردی گردند.

 پرسش های متداول درباره تیتانیوم گرید 7

سوال: تیتانیوم گرید 7 چیست؟


جواب: تیتانیوم گرید 7، یک تیتانیوم آلفا مقاوم به خوردگی است که با نام Ti-0.15Pd نیز شناخته می‌شود و خواص مکانیکی و فیزیکی آن، شباهت بسیار زیادی به تیتانیوم خالص تجاری گرید 2 دارد. گرید 7 حاوی مقدار اندکی پالادیم است که تأثیر بسیار مهمی بر بهبود مقاومت به خوردگی آن به ویژه در اسیدهای معدنی و آب نمک دارد. Ti grade 7 را می‌توان در شرایط احیایی و ناپایدار استفاده کرد. گرید 7 در دمای اتاق، دارای ریزساختار آلفا است و استحاله بتا برای آن در دمای 913 درجه سانتی‌گراد رخ می‌دهد. همچنین در صورت وقوع سرمایش در دمای 890 درجه سانتی‌گراد، بتا به آلفا تبدیل می‌گردد.
تیتانیوم یک فلز واکنش‌پذیر محسوب می‌شود اما گریدهای مختلف آن از جمله گرید 7، مقاومت خیلی خوبی در برابر خوردگی دارند. در این حقیقت این فلز، تمایل بسیار بالایی برای واکنش با اکسیژن از خود نشان می‌دهد. این اتفاق موجب تشکیل یک لایه اکسیدی به‌شدت پایدار و چسبنده بر روی سطح فلز می‌شود. این لایه اکسیدی در افزایش مقاومت به خوردگی، بشدت موثر است.
لایه اکسیدی محافظ تیتانیوم، به صورت خود به خودی و بعد از قرارگیری در معرض اتمسفر، تشکیل می‌گردد. تیتانیوم گرید 7 به واسطه برخورداری از پالادیوم، مقاومت خوردگی بسیار بهتری نسبت به گریدهای خالص دارد. استحکام این گرید، مقدار مناسبی است و با توجه به چگالی کم‌اش، استحکام ویژه بالایی نیز دارد.


 

سوال:ترکیب شیمیایی تیتانیوم گرید 7 شامل چه عناصری است؟


جواب: 
Others
H
C
N
O
Pd
Fe
Ti
0.12
Balanced
Min
0.4
0.015
0.08
0.03
0.25
0.25
0.3
Max
 

سوال:تیتانیوم گرید 7 چه ویژگی‌ها و مشخصاتی دارد؟


جواب:
  •  مقاومت به خوردگی عالی به دلیل برخورداری از پالادیوم
  • مقاومت عالی در شرایط احیایی
  • مقاومت مناسب در شرایط اکسیداسیون
  • خواص مکانیکی مشابه با تیتانیوم گرید 2
  • نسبت استحکام به وزن بالا
  • جوش‌پذیری و قابلیت تولید خوب
  • مقاومت مطلوب در برابر ترکیبات هالیدی دمای بالا
 

 

سوال: تیتانیوم گرید 7 چه کاربردهایی دارد؟


جواب:

برخی از مهم‌ترین کاربردهای Ti grade 7 عبارتند از:
  • صنایع شیمیایی
  • ساخت تجهیزات و دستگاه‌های فرآوری و فرآیندهای شیمیایی
  • تولید تجهیزات کنترل آلودگی هوا
  • ساخت تجهیزات استخراج به روش هیدرومتالورژی و الکترو وینینگ (استخراج الکتریکی)
  • ساخت تجهیزات نمک‌زدایی، تغلیظ نمک و تبخیر
  • تولید تجهیزات سفیدکننده کاغذ
  • تجهیزات تولیدهای شیمیایی
 

 

سوال:مقاومت به خوردگی تیتانیوم گرید 7 چگونه است؟


جواب:                                                                                                                                   

به دلیل برخورداری از پالادیوم، مقاومت به خوردگی خیلی خوبی در قیاس با تیتانیوم‌های خالص تجاری دارد. به طور کلی مقاومت تیتانیوم خالص در برابر خوردگی عمومی مناسب است و نرخ آسیب و افت آن‌ در بسیاری از محیط‌ها، اندک می‌باشد. وجود پالادیوم در تیتانیوم گرید 7، به بهبود مقاومت آن در محیط‌های احیایی و همچنین ترکیبات هالیدی دمای بالا، کمک می‌کند.
 
 

سوال:تیتانیوم گرید 7 چه شباهت‌ها و تفاوت‌هایی با تیتانیوم گرید 2 دارد؟


جواب: 

ترکیب شیمیایی گریدهای 2 و 7 تقریباً یکسان است و این دو از لحاظ خواص مکانیکی و فیزیکی نیز تقریباً مشابه یکدیگر می‌باشند. تفاوت اصلی میان گریدهای 2 و 7 را عنصر پالادیوم رقم می‌زند که تأثیر به‌سزایی در افزایش مقاومت به خوردگی گرید 7 دارد.


سوال:ریزساختار تیتانیوم گرید 7 چگونه است؟


جواب: 
ریزساختار این گرید از نوع آلفا می‌باشد. تیتانیوم‌های آلفا معمولاً جوش‌پذیری خوبی دارند و در مقابل خطرات دمای بالا مثل اکسیداسیون نیز رفتار حفاظتی مناسبی از خود نشان می‌دهند.

سوال:شکل‌دهی گرم Ti grade 7 چگونه انجام می‌گیرد؟


جواب:

عملیات فورج گرم Ti grade 7 در بازه دمایی محدود 815 تا 900 درجه سانتی‌گراد اجرا می‌گردد. با این حال به طور کلی، فورج‌پذیری تیتانیوم و آلیاژهایش نسبت به آلیاژهای آلومینیوم و فولادهای زنگ‌نزن، ضعیف‌تر است.
در زمان شکل‌دهی داغ گرید 7، احتمال تشکیل پوسته آلفا که یک لایه اکسیدی به شدت سخت و مضر محسوب می‌شود، بالا است. به همین دلیل باید بعد از شکل‌دهی، این پوسته را با استفاده از روش‌هایی همچون اسیدشویی در ترکیب نیتریک اسید و هیدروفلوئوریک اسید، از بین برد.
 
 

سوال:شکل‌دهی سرد تیتانیوم گرید 7 چگونه است؟


جواب:

شکل‌دهی سرد Grade 7 با روش‌های متداول امکان‌پذیر است و پوسته آلفا هم در اثر آن به وجود نمی‌آید.
 
 

سوال:آیا Titan grade 7 قابلیت ماشینکاری دارد؟


جواب:

بله، مشخصات ماشینکاری این گرید مشابه فولادهای زنگ‌نزن است و باید برای آن از سیال برش زیاد، ابزار تیز، خنک‌کننده، تجهیزات صلب، سرعت برش کم و نرخ تغذیه زیاد استفاده نمود. تیتانیوم مشابه فولاد زنگ‌نزن، رسانایی حرارتی خیلی پایینی دارد و به همین دلیل در حین ماشینکاری، احتمال تجمع حرارت در آن زیاد است. در چنین شرایط وجود خنک‌کننده مناسب، ضروری می‌باشد.
رعایت نکات ایمنی در ماشینکاری تیتانیوم بسیار مهم است زیرا براده‌های آن به راحتی قابل اشتعال هستند.


سوال:آیا تیتانیوم گرید 7 جوش‌پذیر است؟


جواب:

بله، این گرید به واسطه داشتن ریزساختار آلفا، جوش‌پذیری خوبی دارد و روش‌های جوشکاری قوسی گاز تنگستن (GTAW) و جوشکاری قوسی گاز فلز (GMAW) متداول‌ترین روش‌های اتصال‌دهی آن هستند.


 

سوال:آیا پیش‌گرم و تنش‌زدایی برای جوشکاری تیتانیوم گرید 7 ضروری است؟


جواب: 

خیر، انجام عملیات پیش‌گرم و تنش‌زدایی بعد از جوشکاری برای این گرید، الزامی نیست. اما باید هرگونه آلودگی و روغن از روی آن پاک شود.

قیمت تیتانیوم گرید 7 و برندهای معتبر

 
محصول
مفتول میلگرد لوله بدون درز لوله درزدار کویل ورق سرد ورق گرم
قیمت
ترم تحویل
تولیدکنندگان معتبر Timet
ATI
VDM
Baoti
SinoTitan
Kobe
VSMPO
Hermith
LCMA
Tifast
Timet
ATI
VDM
Baoti
SinoTitan
Kobe
VSMPO
Hermith
LCMA
Tifast
Timet
ATI
VDM
Baoti
SinoTitan
Kobe
VSMPO
Timet
ATI
VDM
Baoti
SinoTitan
Kobe
VSMPO
Timet
ATI
VDM
Baoti
SinoTitan
Kobe
VSMPO
Timet
ATI
VDM
Baoti
SinoTitan
Kobe
VSMPO
Timet
ATI
VDM
Baoti
SinoTitan
Kobe
VSMPO

جهت استعلام موارد ذیل با کارشناسان گروه متالیوم تماس حاصل فرمائید، اگر کالا در انبار موجود باشد تحویل آن طی بازه زمانی یک تا سه روزه خواهد بود و اگر نیاز به تامین از خارج از کشور باشد زمان بندی آن اعلام میگردد :

 
  • قیمت فروش شمش تیتانیوم گرید 7     قیمت خرید شمش تیتانیوم گرید 7
  • قیمت فروش مفتول تیتانیوم گرید 7      قیمت خرید مفتول تیتانیوم گرید 7
  • قیمت فروش میلگرد تیتانیوم گرید7      قیمت خرید میلگرد تیتانیوم گرید7
  • قیمت فروش لوله بدون درز (مانسمان) تیتانیوم گرید 7    قیمت خرید لوله بدون درز ( مانسمان ) تیتانیوم گرید 7
  • قیمت فروش کویل تیتانیوم گرید 7      قیمت خرید کویل تیتانیوم گرید 7
  • قیمت فروش فویل تیتانیوم گرید 7      قیمت خرید فویل تیتانیوم گرید 7
  • قیمت فروش ورق تیتانیوم گرید 7     قیمت خرید ورق تیتانیوم گرید 7
  • قیمت فروش توری تیتانیوم گرید 7      قیمت خرید توری تیتانیوم گرید 7
   
 
دفتر مرکزی : تهران ، سعادت آباد ، خیابان سرو غربی ، ساختمان نگار ( پلاک 104 ) ، واحد 59 ،  تلفن : 02122361054 / 02122361053 / فکس : 22095101
انبار و فروشگاه : تهران ، کیلومتر چهار جاده قدیم تهران - کرج ، مرکز تجارت استیل ایران ،  پلاک 171 ، تلفن : 02166395293
ایمیل: info@metaliom.com